Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Frederick Hekkelberg sörök

Márkák 13 márka

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 13
 • BrewDog

  Története:

  2007 tavaszán Martin és James (a BrewDog alapítói) úgy döntöttek, hogy ebből nekik elég: nem kérnek többet az akkoriban a brit piacot uraló, iparilag előállított Lager sörökből. Minden pénzüket befektetve egy kis sörfőzdébe, elkezdték saját kézműves sörüket főzni. Ekkoriban még csak kis mennyiségben, kézzel palackozva készült a sör, s csak a környező üzleteknek szállítottak.

  Először akkor kerültek reflektorfénybe, amikor megfőzték a Tokyo-t, mely akkoriban az Egyesült Királyság legerősebb sörének bizonyult. Ezzel a sörrel még a televízióba is bekerültek, pedig még csak az alapítást követő második évben jártak. A fejlődés ettől kezdve megállíthatatlan volt.

  2009-re a BrewDog a brit piac leggyorsabban fejlődő alternatív sörgyárává vált, s elkezdték meghódítani a külföldi piacokat is. Ebben az évben Skandináviában a Punk IPA lett a legtöbbet eladott sör. Ez volt az az év, amikor az interneten meghirdették, hogy bárki vehet BrewDog részvényt. A siker garantált volt, 1300 befektető döntött úgy, hogy tulajdonossá válik.

  Mára a söreiket 55 országban értékesítik, és az éves termelés meghaladja a 100 ezer hektolitert.

  Vásárolj BrewDog söröket itt!

 • Camba Bavaria

  A Camba Bavaria modern kézműves sörfőzde, mely Németország Chiemgau (felső Bajorország) régiójában található. Az üzemet Truchtlaching-ban az Alz folyó partjára építették. A középkorban azokat a kolostorokat, ahol pékség és sörfőzde is volt, latinul „Camba”-nak nevezték, innen ered a Camba Bavaria név.

  A tradicionális bajor sörök mellett a német fiatalok manapság már igénylik a modern, komlós söröket is, így a német kis- és közepes sörfőzdék elkezdtek nyitni ebbe az irányba. A Camba ennek a modern nyitásnak az egyik legsikeresebb képviselője, amit számos nemzetközi és német díj is tanúsít. (Európai Sörcsillag, Az év kézműves sörfőzdéje…)

  A Camba úttörő szerepét a BrauKon-nak, a világ vezető sörgyár berendezés szállítójának is köszönheti, amely őket választotta bemutatóterméül. A 2008-ban létrehozott modern sörfőzde alig 5 év alatt vált Németország egyik legexkluzívabb sörfőzdéjévé.

 • Fourpure

  A Fourpure névvel a cég a sör négy alapvető alapanyaga, a gabona, az élesztő, a komló és a víz előtt kíván tisztelegni.

 • Frederick Hekkelberg

  Kristálytiszta sörök kristálytiszta gondolatokhoz
  Frederick Hekkelberg a nevelőapjától fogadót örökölt amiből filozófia iskolát csinált, miközben a sörcsapolást is tökélyre fejlesztette. A Hekkelberg söröket kifejezetten gondolkodás és beszélgetés mellé találták ki.

 • Mad Scientist

  Mad Scientist - kisüzemi sörfőzde Budapesten

 • Mondo Brewing

  A Mondo egy nagyon fiatal sörfőzde Londonból. Céljuk, (mi más is lehetne) a legjobb sör főzése, amit Todd Matteson és Thomas Palmer, házi sörfőző múltjukkal és ZIP's berendezésekkel már készítenek is. Ha valaki nem tudná, ezek a berendezések Magyarországon készülnek!

 • Northern Monk

  A Northern Monk, az Északi szerzetesek, nevüket azok ihlették, akik a 7. századtól kezdve látták el Európát sörrel. Ez a múltból merített ötlet egy nagyon erőteljes, kicsit borongós és misztikus megjelenéssel tárul elénk. Tökéletes üzenet északról és a szerzetesek korából!

  A Monk sörei közel sem csak a múltból építkeznek! A ma oly divatos, amerikai komlós sörök jellemzik a kínálatát. Ezen kívül találunk előre mutató, kísérleti söröket is, amiben mindenféle alapanyagot (bors, chili, kávé, stb.) felhasználnak!

  Vásárolj Northern Monk söröket itt!

 • Rothbeer

  Az egyetemi évek alatt merült fel bennem, hogy sört kellene főzni. Rövid kutakodás után rájöttem, hogy vannak országok, ahol ez olyan természetes dolog, mint például nálunk a horgászás. Szóval nem is olyan reménytelen az ügy… Az első sörömet 2005 novemberében főztem: állaga és színe mint a rostos őszibaracklé, íze nehezen behatárolható; nekem ízlik, barátaimnak kevésbé...

 • st. Peter's Brewery

  St. Peter’s sörfőzde Bungay mellett Suffolk megyében található egy XII századi kolostorban. Az emblémájában is visszatűnik ez a hely: a kulcs a biztonságot jelképezi, ahogy a szerzetesek az emberi tudást őrizték a jövő számára. A másik szimbólum a fekete holló, ami pedig a viking harcosokat jelképezi.

  Az üzem maga 1996-ban kezdte meg a működését. A környékbeli tradíciókra és alapanyagokra építve, a klasszikus angol sörfajták mellett (bitter, mild, …), különlegességeket (honey porter, fruit beer, …) is készítenek. A sörüzem mellett közvetlenül található víz forrás, aminek az egyedülálló tiszta vizét használják a sör főzéséhez.

  Az üveg, amibe a sört palackozzák, jelzi számunkra, hogy valami igazán különlegessel lesz dolgunk és ez így rendben is van, mert nem fogunk csalódni! A minden tekintetben egyedi sörök némelyikét még alapanyagokban is megvásárolhatjuk, hogy otthon kedvünkre megfőzhessük.

Mutat 1 - 12 / 13